Utbildning/Blå Kust

Du som är rotad i din kristna tro och vill gå ett steg längre, Du som vill tränas i lärjungaskap och växa som arbetare i Guds rike, Shalom Utbildning/Blå Kust är för Dig!

Blå Kust är en skola med fokus på lärjungaträning. Genom teori och praktik får du som elev möjlighet att utvecklas i de gåvor Gud gett dig. Vårt uppdrag är att träna arbetare till Guds rike, att träna lärjungar som gör lärjungar.

Blå Kust ger en unik kombination av praktiskt teamarbete och teoretiska studier. Kursen finns i Oskarshamn och genomförs som en folkhögskolekurs på heltid i ett samarbete mellan Mariannelunds folkhögskola och Shalom Mission.

Det innebär att du inte bara kommer till en lärjungaskola, du hamnar mitt i en missionsorganisation och din praktiska träning sker på missionsfältet.

BlåKust Folder 2019

ÖPPET HUS & PROVA PÅ – söndagen den 7 april                                                     Sugen på ett roligt år med nya utmaningar på Shaloms teamutbildning? Kom på öppet hus och prova på – söndagen den 7 april 2019 kl. 11-15 Plats: Villa Shalom, Homhällevägen 39, Oskarshamn Anmälan till: info@shalommission.se senast den 20 mars. Du får mer information vid anmälan.