Nyhetsbrev april 2011

På kryss med Shalom 2011
Efter en lång vinter ser vi fram emot att få börja segla igen. Varje vår infinner sig samma härliga känsla när vi får kasta loss och ge oss ut på det blåaste av hav med det bästa av budskap, evangelium. Ombord pågår en febril aktivitet med att iordningställa för den första seglingen. Våren är i det närmaste fullbokad och sommarens olika evangelisationsveckor är färdigplanerade. Ett 50-tal hamnar ska besökas utmed ostkusten och vi kommer att delta vid några olika festivaler under sommaren. Nu har du chansen att anmäla dig och hänga med på en oförglömlig vecka ombord på Missionsbåten Shalom. Kom med och samla sommarminnen!

Missionsbåtskonferensen Kings fleet
Med fjorton organisationer representerade blev årets missionsbåtskonferens en av de största som genomförts. Besättningar från Bahamas, USA till Narva i Estland fanns på plats. Jonathan Macris från Hellenic ministries i Grekland undervisade deltagarna utifrån konferensens tema, ”Sänd ditt bröd över vattnet ty i tidens längd får du det tillbaka”.
De 75 deltagarna som var med på konferensen åkte hem styrkta inspirerade och berikade med nya vänner. Vi ser redan nu fram emot 2012 års konferens i Tyskland.

Konferenscentret Villa Shalom
Villa Shalom ligger mycket fint, belägen vid havet i Oskarshamn. Här bor en del av bibelskolans elever, där finns kontor och lokaler som används till olika evenemang, såsom fester, sammanträden och konferenser eller liknande. Ska ni arrangera ett församlingsläger eller en dagsutflykt, några dagar för en mindre eller större grupp så hör av er för bokning.

Vill du bli en arbetare i Guds rike?
På Shalom Mission utbildning/Blå Kust går det för närvarande ett trettiotal elever som kombinerar teoretiska studier med praktiskt teamarbete. För närvarande så finns det tre olika inriktningar att välja emellan det är team o lärljungaskolan, en ledarutbildning och en fältutbildning. Dessutom finns det under våren en kaplansutbildning tillsammans med Sport for life och en navigationskurs som vi själva anordnar. Till nästa år planeras det för bl.a. musikteam, församlingsteam, fältteam och båtteam.  Nu är det dags att söka till 11/12-års team– och lärjungaskola!

Evangelium till alla!
Vårt fokus och vår bön är att alla ska få del av evangelium, därför fortsätter vi år efter år med att sprida Guds ord. Vi vill tacka för alla förböner, insatser och gåvor som gör vårt arbete möjligt. Vi vill också hälsa dig välkommen att besöka oss i någon sommarhamn eller på vårt konferenscenter ”Villa Shalom”. Vi vill också be dig om hjälp med att sprida de olika foldrarna till intresserade. Ha nu en skön vår och så vill vi önska dig/er Guds rika välsignelse.

Hälsningar
Birger Borgemo

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar