Det kändes som om någon rörde vid mitt hjärta och sen började glädjetårar rinna.

DSC08035Konfirmander från Markaryds församling skriver:

Jag tycker att den här resan har varit fantastisk. Det gungade inte mycket så jag blev inte sjösjuk vilket jag brukar bli. På torsdags kvällen erbjöd Anny oss att ”möta” Jessus, det kändes som om någon rörde vid mitt hjärta och sen började glädjetårar rinna. Det kändes underbart. Det känns som om jag har kommit hela gruppen närmare och jag åker härifrån med många lyckliga minnen.  Jag hoppas att alla som behöver det får uppleva den härliga känslan jag upplever nu och att Shalom fortsätter med sin verksamhet föralltid. Jag älskar att alla i besättningen tar dig tid och jag kände mig sed, att en person letar upp en för att låta en klättra i masten när han egentligen skulle göra annat det är något som jag kommer ha med mig. Det var fantastiskt.  –  Victoria Lindeberg

DSC08033  DSC08034

Jag tycker att resan har varit lärorik och bra. Man har lärt känna sig själv mer och alla dom andra i konfa gruppen. Man har lärt sig att Jesus och Gud alltid finns hos en och man har lärt sig en hel del om att om man bara öppnar sitt hjärta så kan du prata med Jesus. Jag tycker att besättningen har varit hur trevliga som helst och maten har varit helt fantastisk god. Jag tycker att dessa tre dagarna vi har varit här är har varit underbara och hade önskat att man kunde stannat här i en vecka för dessa tre dagarna har gått så fort att man nästan inte har hunnit blunda innan de är slut. – Emilia Fröderberg Nilsson

Vi tycker att den här resan har varit spännande, lärorik, mysig men framför allt väldigt rolig. Vi har bott tätt in på varandra vilket har gjort att vi har lärt känna varandra bättre.  Under gårdagen hade vi det supermysigt! Vi köpte glass, lekte lekar, badade och pratade mycket. På kvällen hade vi en andakt då vi öppnade upp oss för varandra vilket var skönt, då fick vi också se en ny sida av vissa.  Tillsammans har vi haft väldigt mycket skratt men också tårar och vi har på ett sätt blivit ännu tajtare. Andakten fick oss att förstå lite mer om det här med att ”känna” Jesus och det kändes väldigt skönt.  Besättningen på båten har varit väldigt trevlig och alla har varit väldigt glada samt väldigt god mat. Vi hade gärna stannat kvar här ett par dagar till och vi åker här ifrån med ett stort leende på läpparna. – Anna Johanson och Hannah Persson

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Loggbok, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar