En missionsresa, en julkonsert: ”Julen är din”

DSC09226För fjärde året i rad gav sig ett team på ett tjugotal personer ut på i år snöfria vägar, för ovanlighetens skull. Vårt uppdrag: en missionsresa. Våra mål: åtta missions-stationer. Vårt verktyg: en julkonsert: ”Julen är din”.

En missionsresa tänker du. Det var väl inte Afrika eller Indien de åkte till. Nej, men vi var på resande fot i nästan två veckor och missionerade, spred budskapet om vad julen verkligen handlar om. Att Jesus föddes, blev människa så att du och jag kan få en personlig relation med honom. Missionsstationer??? Japp, det stämmer!!! Jag har genom åren valt att kalla platserna vi kommer till för just missionsstationer. Därför att det är just vad de är. Platser som ska få höra evangelium och i år var det åtta platser som fick besök av oss. Vi började i Berga för att sedan fortsätta till Kungsängen, Norrköping, Oskarshamn, Vimmerby, Nässjö, Kalmar och avslutningsvis Värnamo.

DSC09208     DSC09154

Precis som tidigare år har det varit fri entré till våra konserter. Istället väljer vi att flytta vårt fokus till de som har det sämre ställt än oss och göra en insats genom att ta upp en insamling till Shaloms arbete med Barnens hus i Estland. Jag önskar och hoppas att vi kunde få bevara det fokuset.

DSC_9305  DSC_9222

Min bön inför turnén var att Jesus skulle få vara i centrum utav allt ifrån början och till slut. Samma bön ber jag inför den stundande julen och ditt och mitt liv.

Linda Ekerbring
Musikansvarig, Shalom Mission

DSC09173 DSC09224 DSC_9314 DSC_9244DSC09141 DSC_9329 DSC09158 DSC_9298

 

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Blogg, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar