Ett gott gäng från Värnamo

Vi var två konfirmand grupper i från Värnamo som fick åka med på Shalom denna gången. Vi har haft det helt underbart och det har varit mycket skratt redan från första kvällen. Vädret har däremot inte varit det bästa, det regnade dag ett och två men det var soligt den dagen vi åkte hem. Så vi fick aldrig chansen att hissa segel. Men Vi fick chansen att bada och det var en upplevelse. Det var vid en ö i närheten av Oskarshamn där vi stannade och bestämde oss för att bada. Så fort vi fick veta att man fick bada så sprang vi ner till hytterna för att byta om. Det vi inte visste var att det snöade. Det var stora flingor som föll från himlen när vi kom ut. Många sa därför att de inte skulle bada, men vi några stycken som sa ”att det kommer ju inga fler chanser… så vi gör det” Några tog lianen och kastade sig i. Jag valde att hoppa vid stegen ner i det iskalla vattnet. Efteråt satt vi inne i salongen och huttrade av kyla men det var ett fint minne för oss alla. På kvällarna hade vi det mysigt och stämningen var mycket avslappnad. Vi fick lyssna på hur andra hade kommit på tro och vi satt som fast klistrade. Jag tror att det inte bara är jag som ville höra mer. Maten har varit GUDOMLIG! Jag är mycket nöjd med den, det har varit roligt att testa på lite nytt. Ni har alla varit underbara och jag är jätteglad över att vi fick komma. Jag skulle vilja träffa er alla igen över en kopp kaffe och höra mer om era liv. Det har haft en sån stor betydelse för mig att höra er berätta även om det inte var alla. Det är något jag kommer bära med mig i livet.// ett gott gäng från Värnamo!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Loggbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar