Härliga konfirmations dagar i April månad

2011-04-28 – 2011-05-01
Vi anlände till Shalom kvällen den 28 April för att ha vårat konfirmationsläger. Tankarna var många och förväntningarna va höga. Vi har sett fram emot resan länge och hoppades på fina dagar på Shalombåten, något som vi verkligen fick!
Vi har bland annat ätit god grekiskinspererad mat, haft konfirmations undervisning med Kungsportens konfirmander som också var med på resan, trots det kalla vattnet badat, lekt och umgåts. Vi har även nu på hemresan fått uppleva havet stora vågor, vilket var jobbigare för vissa än för andra, man ser ju vilka som har båterfarenhet, haha!
Besättningen på båten är helt fantastisk och vi uppskattar vad ni har delat med er till oss. Vi hoppas att alla andra som får åka på resa med Shalombåten också kommer få det lika bra. Vi tackar för fina dagar!
Blessings från oss i Smålandsstenar Pingst och Mission 🙂

2011-04-28 – 2011-05-01
Den 29:e April var det dags för konfirmanderna från Kungsporten att ha sin konfaresa på Shalom. 
Vi har haft jätteroligt! Några exempel på vad vi har gjort är att bada, spela gura i solnedgangen, allsång på däck och i musiktavlingen, spy över däck  bland annat.
Vi körde många lekar, jag Johanna vann limbon. Det har varit mycket roligt med det andra gänget, vi har fått många nya vänner. Vårt gäng hade undervisnig ute i skogen, och vi satt i en klyfta medans Helena och Emmili svarade på våra frågor. Mitt i allt så kom en präst vandrande genom skogen med sin fru så vi ställde en fråga som vi inte förstod någonting av, och om vi jag ska vara helt ärlig förstod jag inte vad han menade efteråt heller.
Vi vill bara tacka besättningen för allt roligt som vi har fått vara med om, Gud välsigne er!
MVH Kungsportskyrkan =)

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar