Jag fick en upplevelse med Gud!

Hej!
Nu är det sista dagen på båten för konfirmanderna i Villstads församling. Första dagen var nog alla lite trötta efter bussresan till Oskarshamn. Men som tur var fick vi ny energi av Marias goda mat. Vi blev uppkallade på däck för att leka lite lekar och köra limbo, där Emilia blev segraren.

Dag två hade vi en morgon andakt, vi alla var nog lite sega på morgonen, efter frukost åkte vi ut med båten till Uvön där vi förberedde till en talangjakt. Sedan var det femkamp som gällde. Det var många som kämpade för full anda! Efter lunchen övade många på sina talanger. Efter fikat gick vi en liten runda. Sen var det dags för talangjakt. Många roliga nummer inklusive utklädning med roliga hattar och skjortor.

 

På lördagen hade vi ett långt pass inför konfirmationen. På eftermiddagen åkte vi ut till Öland där vi fick en halvtimme att utforska hamnen och även kasta macka ut på havet. Sen var det såklart fika! Efter fikat hade vi femkampen igen, sen var det lekar uppe på campingen. Efter det var de flesta rätt trötta. Framåt kvällen var det lägerkväll med lekar och tävlingar.

       

Andakten senare på kvällen var otroligt bra. Vi fick höra Annie och Kerstin berätta om sina historier som var otroligt bra. Även dom andra kvällarna fick vi höra på andra personer i besättningen som hade jätte bra historier att berätta. På Lördagskvällen kändes det som att några konfirmander kom nära gud och släppte in gud i sitt hjärta, om inte så har vi alla haft det roligt. Även jag fick en upplevelse med Gud. Nu är det söndag och vissa har hemlängtan andra vill stanna kvar. Jag kan nog säkert säga att det har varit ett roligt, nyttigt och spännande läger.
Hej svejs, från konfa ledaren Isabell!

     

Tack för en underbar helg. Ni har bjudit på många skratt, god mat och många galna upptåg. Jag har verkligen haft en jätte rolig helg som jag sent ska glömma och jag känner att jag har kommit lite närmare gud. Så tack än en gång.
Hanna Klarén, konfirmand i Villstad församling

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Loggbok, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar