Julmusikal, julkonsert & julbåt på gång!

Julen är en av våra vackraste högtider som vi firar med nära och kära. Det är också en högtid som vittnar om ett stort mysterium. Vi har hört berättelsen gång på gång, och den inkluderar änglar, åsnor, krubbor, herdar och vise män. Det som gömmer sig i mitten och som inte riktigt går att förstå, är att det är Gud själv som valt att bli så liten och hjälplös. Han som borde fått anlända med röda mattan, konfetti och folkets jubel, han fick nöja sig med att födas i ett slitet stall ute på landet.

Från Shaloms sida vill vi välkomna julen på flera sätt! Dels kommer vi arrangera en julmusikal tillsammans med Källskolan i Kungsängen. Musikalen kommer att framföras i flera föreställningar, varav två är öppna för allmänheten: den 3:e och 4:e dec kl 19.00. Platsen är Ekhammaraulan.

Vi kommer också ha några julkonserter där vi bjuder på sång och musik. Likaså kommer vi i år köra julbåten, då vi bjuder in till fika och gemenskap ombord på en julpyntad Shalombåt. Se affischen nedan (klicka för större bild) för mer information om tider och platser för julkonserterna och julbåten.

Välkommen att bjuda in julen tillsammans med oss!

Julkonserter 2015

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.