Konfirmander från Storfors


Shalom öppnade mina ögon och hjälpte mig att se hur Gud har förändrat deras liv och sätt att leva. Dessa dagar har varit underbara och de kommer jag ta med mig i resten av mitt liv för nu, nu vågar även jag tro. Att få träffa dessa människor, denna besättning på båten, jag är helt säker på att jag talar för alla när jag säger att dessa dagar har varit underbara. Vi har vågat öppna oss själva för dem och Gud.  Vi har haft många skratt, och även tårar har fälts när vi blivit rörda av något, som kanske inte rört vid en förut. Jag vill tacka Shalom och alla som varit med på denna underbara båt och med hela mitt hjärta önska all lycka i framtiden.. Även att vi ses i sommar ! Med vänligaste hälsningar Rebecka Nowosad.. Matt 7:7

 

Jag vill tacka dom som har hjälpt mig att min tro på Gud nu är ännu starkare, jag vill också tacka alla som har varit med på denna underbara resa på Östersjön. Jag har fått göra jätte många roliga saker som t.ex. vi har lekt lekar för alla åldrar, vi har haft en femkamp som var oerhört rolig. En massa skratt och tårar mest glädje tårar men tårar som var rörande. Personalen på Shalom ska ha ett stort tack för alla dessa otroligt roliga dagar!
Simon Larsson Ingwall.. Joh 6.37

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Loggbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar