Konfimander från Smålandsstenar skriver

Vi är ett gäng från Smålandsstenar som har varit här på konfirmationsresa på Shalom.
Vi har haft det väldigt roligt, vi har fått uppleva mycket nya saker och lärt oss mer om den kristna tron. Många av oss har aldrig varit på en segelbåt förr och den här helgen som vi har varit här tillsammans kommer alltid vara ett stort minne för livet. Vi har haft ett superbra väder och vi har badat i havet. Det var väldigt kallt och de som inte badade stod och skrattade åt alla som frös.
Vi åkte till Borgholm…  och där fick vi chans att gå av och få handla. Där besökte vi kafébussen och bjöds på väldigt god fika. Varje kväll hade vi andakt på båten där vi bad och sjöng lovsånger tillsammans. Det var sådana stunder som man aldrig glömmer. Att se och få vara med under andakten här på Shalom var något speciellt och väldigt roligt.
Vi har fått lära oss många nya lekar som hölls för det mesta av kaptenen. Vi gick i land på en liten ö och hade en femkamp tillsammans.
Vi har jobbat mycket med vara konfirmationstal och nu är vi äntligen klara efter en tids arbete.
Varje morgon blev vi väckta tidigt av en väldigt irriterande musik som spelades i korridoren. Det var roligt att se hur arga alla blev när de inte kunde sova längre. På eftermiddagarna låg nästan hälften av alla och i sofforna i matsalen.
Vi vill gärna komma tillbaka till Shalom någon mer gång i livet. Den här helgen har varit ett minne för livet och vi tror att många av oss har insett att även om man inte alltid har tillgång till det vanliga sakerna i vardagslivet och istället får sova i trånga hytter tillsammans med tre andra så går det att ha roligt iallafall. Att ha varit tillsammans och umgåtts har varit det roligaste. Vi glömmer aldrig den här tiden.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Loggbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar