Mycket folk på bryggmöten runt Vättern

Gränna – Visingsö – Jönköping

Besättningen har det senaste dygnet haft fullt upp! Sen eftermiddag igår gick vi in i hamnen i Gränna, vackra Gränna, där vi mötte upp missionsbåten Christina för att   hålla ett bryggmöte tillsammans. Det blev en ljuvlig kväll med mycket folk på kajen och solen som letade sig igenom molnen till sist. Efter programmet från däck var det många som kom förbi vårt bokbord där vi säljer vimplar med Joh 3:16 motiv och ett urplock av de böcker som finns till försäljning ombord. Kvällen blev sen eftersom besättning och andra vänner blev bortbjudna på utsökt kvällsmat. Tack!

Söndag morgon betyder gudstjänst. Så även för Shalom. Klockan tio stod vi på scen i Gränna Missionskyrka för ekumenisk gudstjänst. Birger predikade och talade om vår identitet i Kristus och uppmuntrade till ett värdigt liv. Vi andra i besättningen deltog med sång och kortare vittnesbörd.

Klockan två var det dags för ännu ett bryggmöte, den här gången på Visingsö. Solen var framme på riktigt och sommaren tillbaka. En utspridd skara lyssnade till sångerna och det övriga programmet. Efteråt bjöd vi in på rundvandring av båten för att sedan kasta loss och fortsätta mot Jönköping och kvällens, och den här veckans sista, bryggmöte. Det var ett välbesökt och svängigt möte på piren. Nu seglar Shalom vidare, först Göta Kanal tillbaka och sen ostkusten.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar