Vår/Höst

Vår och höst på Missionsbåten Shalom
I slutet av mars börjar Shalom en ny säsong för året. Det känns alltid lika härligt att få starta en ny vårtermin. Vi kastar loss och ger oss ut på böljan den blå.

Alla skolklasser som mönstrar på är lika förväntansfulla. Frågorna bubblar över; Vad gör man, är det skoj? Får man segla och blir man sjösjuk? Frågorna är många och svaren får de efter hand. Här ombord bjuds det på Robinson, femkamp, segling, mat, bad, grillning, lekar, tävlingar, andakter och mycket mer.
Det är inte bara skolklasser som kommer ombord, utan även konfirmandgrupper, pensionärer, körer, församlingar, föreningar m.m. Det går lika bra att vara ombord från någon timme till flera dagar. Shalom utgår från Oskarshamn, men har stora delar av ostkusten och Östersjön som sitt arbetsfält. Vart resan går beror på väder och vind och hur länge man ska vara ombord.
Verksamheten på hösten är relativt lik vårens aktiviteter. De senaste höstarna har det varit varmt långt in i oktober. Det gör att det blir behagligt och skönt på sjön. Vattentemperaturen
håller sig länge på en skön temperatur, till glädje för alla ombord.
Låt äventyret bli verklighet och gör en oförglömlig seglats med Shalom!