Platser kvar till lärjungaskolan och ledarutbildningen!

Vi kom nyligen hem från Frizon där vi montrade med Blå Kust. Det slog mig att det fortfarande finns en hel del personer som inte har bestämt vad de ska göra i höst. Är du en av dem, eller känner du någon som fortfarande inte bestämt sig? Varför inte lägga ett år på at lära dig mer om Bibeln och den kristna tron, samtidigt som du får vara med och betjäna andra människor och utveckla din gudsrelation? Det finns fortfarande platser kvar på både lärjungaskolan och på ledarutbildningen, så trots att sista ansökningsdatum redan varit är du välkommen att höra av dig. Blå Kust erbjuder flera olika inriktningar beroende på vad du brinner för:

Båtteamet träffar mycket folk både på båten och i land. Det är många konfirmandgrupper, församlingsläger, skolklasser etc. som seglar med båten några dagar i stöten, och då är du med och håller i andakter, lekar, teambuilding, segling och liknande. Under vintern besöker båtteamet andra församlingar för att ta hand om gudstjänster, ungdomssamlingar och liknande.

Församlingsteam jobbar mer långsiktigt och är stationerade i olika församlingar för att ta hand om den löpande ungdomsverksamheten. Här får du möjlighet att bygga lite djupare relationer med några specifika ungdomar och dela med dig av din tro till dem.

Shalom fält riktar sig till de ungdomar i Oskarshamn som hamnat lite snett. Det kan vara alltifrån stökiga ungdomar som behöver en stabil förebild, till blyga ungdomar som saknar någon som ser och bekräftar dem. Som fältare får du vara med en hel del som kamratstödjare på dagtid och fältare på helgerna. Man får jobba nära polis, skola, politiker och socialen.

Om du eller någon du känner är intresserad av att gå ett år på Blå Kust så kontakta mig så snart som möjligt!

Robert Rosman
robert.rosman@shalommission.se
076-865 93 53

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Blå Kust, Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar