Segla med oss i sommar!

Ålder: 15 år och uppåt
Avgift: 1850 kr för en vecka, varav 500 kr i anmälningsavgift (två veckor eller mer kostar 1650 kr/vecka). Barn under 15 år tillsammans med vuxen halva priset.

Anmäl dig på info@shalommission.se eller använd anmälningstalongen på folderns baksida. Du kan också ringa till Villa Shalom, tel. 0491-770 99 eller till Birger Borgemo tel.070-7346890. Du är inte anmäld förrän du har betalat anmälningsavgiften på 500 kr till bankgironummer 420-52 74. Max antal deltagare per vecka är 30 personer.

Vilken vecka kommer Du?

Göta Kanal – Vättern
Vecka 24, 9-13 (Försommarvecka för alla åldrar)
När sommaren är som vackrast och natten som ljusast börjar vår spännande sommarseglats. Vi startar i Mem vid Göta Kanals mynning som för oss fram genom slussar och trånga passager. Vi sjunger och spelar för alla som finns utmed vår väg. Det finns finns möjligheter till härliga upplevelser, friska bad och många variationsrika strandhugg. Vi kommer att ha några brygg- och cafémöten under dagarna ombord men det blir också tid för grillkvällar, gemenskap och egna små äventyr.

Göta Kanal – Bråviken
Vecka 25, 17-21 juni (Midsommarvecka)
En försommarvecka som börjar bland ängar, hagar och sjöar. Det är ett äventyr att ta sig fram genom trånga passager och åtskilliga slussar innan vi når östersjöns salta vatten. Självklart stannar vi till i Söderköping där Smultronstället ger oss en glassupplevelse utöver det vanliga. Vi firar midsommar på Stegeborgsgården mitt i skärgåden med både midsommarstång och möten. Vi avslutar veckan med ett besök på Sandviks brygga i Krokek.

Bråviken – Misterhults skärgård – Kalmarsund
Vecka 26, 23-27 juni
En vecka för dig som vill vara med några dagar och uppleva sommaren med mycket sång och musik, möta människor med evangelium och få dela en unik gemenskap. Seglingen börjar i Krokek och därifrån beger vi oss söderut genom St.Annas skärgård ner till Kalmarsund. Du får uppleva hela kustremsans variationsrika miljöer. Vi besöker både små och stora hamnar på Öland och fastlandet. Bad, segling, undervisning och evangelisation i en härlig blandning.

Kalmarsund – Öland – Blekinge
Vecka 29, 14 – 19 juli
Efter påmönstringen i Oskarshamn seglar vi söderut ner genom skärgården och vårt första hamnbesök blir i Mönsterås.
Vi besöker flera hamnar på Öland där vi kan spela beachvolleyboll, bada och äta glass. Våra bryggmöten brukar vara välbesökta och många turister passar på att vara med i sången och musiken. Vi passerar under Ölandsbron på vår resa genom sundet och lägger till i Bergkvara där vi har bryggmöte tillsammans med hamnkyrkan. Sommar, hav och salta vindar lockar till många bad och härlig gemenskap. Bryggmötena brukar vara välbesökta och stämningen på topp. I slutet av veckan lägger vi till i en av ostkustens mysigaste hamnar, Kristianopel.

Blekinge – Kalmarsund
Vecka 30, 21-26 juli
Vi besöker flera semesterpärlor under vår seglats utmed kusten då skärgård blandas med öppet hav i en härlig mix. Segling, sol, bad, undervisning, bryggmöten och skön gemenskap. Vi kommer att besöka hamnar som Kalmar på fastlandet och Byxelkrok på Öand. Veckan blir med all säkerhet variationsrik och kommer ge dig oförglömliga upplevelser. Minnen som sätter spår i ditt liv och ger inspiration inför framtiden. I slutet av veckan besöker vi Figeholms mysiga hamn, en idyll vi inte vill missa någon sommar och vår hemmahamn Oskarshamn.

Jag anmäler mig till evangelisationsvecka:
Namn:
Ålder:
Postadress:
Telefonnummer:
Mobil:
E-postadress:
Eventuell specialkost:
Skickas till Villa Shalom, Homhällev 39, 57240 Oskarshamn

Du kan också anmäla dig till info@shalommission.se eller genom att ringa 0491-770 99 eller 070-734 68 90.
OBS! Du är inte anmäld förrän du har betalat anmälningsavgiften på 500 kr till bg. 420-52 74

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.