Snön har kommit till Vemdalen

img_0207

Bowling på Huskys

img_3286

Utsikt från sovrumsfönstret

img_3284

Frukost

img_3281

Glada och mätta efter goda stenugnsbakade pizzor, Bageriet Vemdalen


image

Filippa och Jenna i snön

image

Stå på händer i snön

image

Nya skylten

image

Håkan fixar frukost

image

Gunnar

image

 

Lägergården Björnen 

Nu har snön fallit i Vemhån där våran fina lägergård ligger. Denna veckan är vi här för att sätta upp lite skyltar och fixa lite.

Igår var vi inne i Vemdalen och kollade in utbudet av aktiviteter som finns om man inte har lust eller möjlighet att vara i skidbackarna. Först gick vi på Huskys Sportbar & Resturang och bowlade , jätte-mysigt ställe med 4 bowlingbanor och trevlig personal. Detta var verkligen mycket uppskattat av mina döttrar.

Efter bowlingen gick vi på bio på GT gården. Väldigt mysigt och gemytligt, mycket nostalgi och det kändes som om man var tillbaka till 60-talet.  Mitt i filmen gör de en paus så att de vuxna kan köpa kaffe och barnen popcorn. Annorlunda och väldigt trevligt.

Kvällen avslutade vi på Bageriet i Vemdalen där de gör fantastiskt goda stenugnsbakade pizzor, även där väldigt trevlig personal.

Alla som vi möter här uppe i Vemdalen är trevliga , vänliga och tillmötesgående.  Är så positivt överraskad av den mysiga och gemytliga atmosfären här. Finns så mycket mer att upptäcka än att bara åka skidor.

Idag skall vi bege oss till Sveg (37km) och bada på familjebadet, vilket de säger är relativt nytt fräscht.


 
Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.