Uppdraget 2012 i Värnamo

av Veronica Solsjö

Resan den här helgen 28-30 september gick till Pingstkykan Arken i Värnamo och Uppdraget 2012, en evangelisationshelg, där flera av Sveriges olika missionsorganisatio-ner möttes för att dela med sig av sina upplevelser och erfarenheter. De olika organisationer som var representerade var Cafebussen Bussmission, Shalom Mission, Youngsters, Bikerchurch, Cafebuss Norrköping, Streetchurch, Dagen, Missionsbåten Kristina, Jesusbussen och Church on wheels. Alla med ett och samma mål, att sprida budskapet om Kristus med hjälp av båtar, bussar, motorcyklar, fika och öppna hjärtan.

Under helgen var det möten, undervisning med Carl-Olov Hultby och informations-möten. Det var en härlig helg med go gemenskap. Det som rörde mig mest var mötet som gick under rubriken ”Vad händer i Sverige”. Där fick alla organisationer chans att berätta om deras arbete och vad som händer på just deras platser i Sverige.
Man blir så otroligt uppmuntrad i sitt eget arbete när man hör andra berätta om vad Jesus gör hos dem, då blir man ännu mer inspirerad att fortsätta gå ut. Under helgen fanns det också plats för vittnesbörd och inbjudan till ett liv med Gud på de öppna mötena.

Lovsången sköttes av ett team från vår egna organisation Shalom, under ledning av Adam Davidsson och Linda Ekerbring. På söndagen begav sig alla inblandade i konferensen ut till olika församlingar i närområdet för att medverka och hjälpa till i gudstjänsterna.

Målet var att få ut information om det uppdrag vi har i Sverige, att sprida budskapet om Jesus Kristus och vad han har gjort för oss. Sedan samlades alla för en sista träff och avslutningsmiddag i Arken, Värnamo.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar