Vecka 23 Årets första sommarvecka


Nu är sommarsäsongen äntligen igång, årets första bryggmöte 6 juni i Nyköping samlade runt 250 människor i ett strålande sommarväder. Shalom var inbjudna att tillsammans med kyrkorna fira Sveriges nationaldag med sång och musik från däcket.
Ett bryggmöte som bl.a. innehöll nationalsång, bön för Sverige och vittnesbörd om hur Jesus har förändrat människor och livssituationer.
Vi är glada för att vara igång med sommarens turné och ser fram emot att få möta er i de hamnar vi angör i sommar! (Datum och hamnar finns på sista sidan i sommarens tidning)
I veckan har vi varit ett blandat gäng både sett till ålder, nationaliteter och var vi bor. Fredagen den 7 juni bjöd på fantastik segling med fem segel och runt 7 knop vilket är bra fart för oss. Vi angjorde bryggan i Krokek med sång och musik i ett härligt väder. Det var många som kom och var nyfikna på båten och var med på kvällens bryggmöte.
Under lördagen hade vi haft förmånen att utöver besättningen ombord ha med en grupp från Krokek som seglande med oss till Stegeborg. Det blev en härlig dag med mycket skratt och sång.
Under kvällen medverkande vi på Stegeborgsgården, överfarten tillbaka till Shalom (vi får angöra en brygga på andra sidan och åka färjan över för att komma till Stegeborg) var som ett vackert vykort.
Glöm inte att stanna upp och se allt det vackra runt omkring dig där du är och kom ihåg att du är värdefull och älskad för just den Du är!

/Elisabet Sjölander

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
Det här inlägget postades i Blogg, Loggbok, Missionsbåten. Bokmärk permalänken.