Vi kommer gärna till er!

Vill ni ha besök av oss? Vi kommer gärna till er församling. Vi har lång erfarenhet av församlingbesök av olika slag och skräddarsyr ett upplägg som passar era önskemål och behov. Här ger vi några exempel på vad vi kan erbjuda.

Ungdomssamling & predikan

Vår teambibelskola kommer till er och håller i en ungdomssamling med aktiviteter och ungdomsmöte med lovsång och vittnesbörd.

Behöver er församling få ny inspiration genom predikan kan ni få besök av en av våra talare.

Kreativa uttrycksätt

På Shalom arbetar kreativa pedagoger som brinner för att utrusta barn och ungdomar i kreativa uttryckssätt såsom dans, drama, sång och måleri. Vi vill att unga människor ska få upptäcka sina gåvor och se hur de kan använda dem för Gud.

Evangelisation

Vill ni göra en evangelisationssatsning i er stad eller utanför er kyrka. Då kommer vi gärna och stöttar er i satsningen. Vi kan exempelvis bidra med undervisning om evangelisation, sång, dans och vittnesbörd.

Gudstjänst för alla åldrar

Vill ni få hjälp med en familjegudstjänst? Våra pedagoger arbetar för att skapa gudstjänster som passar för alla åldrar och utformar gärna en sådan gudstjänst tillsammans med er. Vi vill ge er nya idéer och praktiska verktyg för att skapa gudstjänster för alla åldrar. Låter det spännande och roligt? Tveka inte att höra er till oss!

Ledarskap och andaktsmetodik

Vi har goda erfarenheter av att rusta unga människor i ledarskap och andaktsmetodik. Vi erbjuder seminarier där undervisning varvas med praktiska övningar och diskussioner. Vad innebär kristet ledarskap? Hur håller jag en andakt? Vilken ledarstil har jag?