Välkommen till Villa Shalom

Två kilometer från Oskarshamns centrum ligger Shalom Missions bas, Villa Shalom. Den vackra villan ligger precis vid Kalmarsund med en fantastisk vy över havet. Villan är internatboende för bibelskolans elever och ett vandrarhem sommartid. Dessutom finns här både kontor och en konferensanläggning.

Hyra Villa Shalom

På villa Shalom kan du förlägga din fest, minnesstund, församlingsdag, konferens, läger eller varför inte er bröllopsmiddag. Njut av en vacker dukning, god mat och en enastående utsikt.

På Villa Shaloms tomt har du tillgång till utemöler, grill och stora gröna ytor.  Du har dessutom nära till fina promenadstråk, utegym, volleybollplan, badplats, motionsslinga och centrum. Här finns det mycket att se och uppleva.

Vår konferensanläggning består av en matsalsdel med ett stort runt fönster som vätter ut mot havet och ett konferensrum utrustat med projektor, whiteboard och wifi. Matsalen rymmer 40 gäster och konferensrummet 70 gäster. Det går att göra middagsdukningar i båda rummen. Kontakta oss för att veta mer om menyer och priser.

Vid bokning av hela anläggningen kontaktar ni oss för pris.

Bo på vårt vandrarhem

För grupper och enskild personer som vill övernatta har vi sammanlagt 22 bäddar att erbjuda sommartid. Vi hyr ut rummen med självhushåll. Så vill du bo med havet som närmaste granne är du välkommen till oss.

Priser för vandrarhemmet

  • Tvåbäddsrum 675 kr/natt
  • Enkelrum 475kr/natt
  • Fembäddsrum 700 kr/natt

Välkommen med er bokning.

Ring oss på telefon 073 082 38 90 eller maila till info@shalommission.se