Shaloms lägergård i Vemdalen

Vill du uppleva fjällen, anordna en skidresa eller vandra i bergen med några vänner? Då kan Shaloms lägergård Björnen vara ett bra alternativ. Gården, som ligger mitt i Härjedalen, går att hyra både sommar- och vintertid.

Gården och dess möjligheter

Mitt i Härjedalen, 4 mil norr om Sveg, på väg mot Björnrike och Vemdalsskalet ligger Vemhån och Shaloms lägergård Björnen. En buss-/bilfärd till Björnrikets sköna slalombackar tar 15 minuter och 25 minuter Vemdalsskalet. Även sommartid finns det mycket att uppleva och göra i Vemdalen. Kanotpaddling, fiske och dagsutflykter till promenadvänliga fjäll är några exempel.

Söker du ett enkelt, prisvärt alternativ för dig och din grupp, så är lägergården Björnen rätt plats för er. På Björnen sover ni mer eller mindre ”kollektivt” i sköna våningssängar. Det finns sammanlagt 63 sovplatser fördelat på två sovsalar och fem mindre rum.

Ni har tillgång till matsal, samlingssal, bordtennisrum, pjäxrum, dusch och bastu. Ni lagar er mat själva i ett välutrustat kök anpassat för stora grupper. Städning före och efter vistelsen sköter ni själva.

Bokning och priser

Liten grupp
300 kr per person och dygn.

Stor grupp
47.000 kr hel vecka, under sportlovsperioden lördag till lördag.
21.000 kr långhelg, torsdag till söndag.

Nyår, sportlov och påsk – Dessa veckor hyrs i första hand ut till större grupper. Om någon av dessa veckor, eller en del av dem inte går att hyra ut till större grupper så är även mindre grupper välkomna.

Bokningsavgiften för ”liten grupp” är 10 % av kostnaden och för ”stor grupp” 7.000 kr. Bokningsavgiften dras av på fakturan som tillsändes dig efter vistelsen/lägret. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avbokning. Betalning sker till bankgiro 420-5274.

Byte sker normalt lördagar. kl.12 om ej annat överenskommits.

Frågor gällande bokningar:
Håkan Olsson, 076-821 91 24, hakan@shalommission.se
Observera att gården inte är ständigt bemannad.