Kom och upplev ett år på Shalom-Mission

Längtar du efter att få fördjupas och utvecklas i ditt lärjungaskap! Ett teamår på Shalom kommer innebära utmaningar och äventyr som bygger upp din karaktär och fördjupar din tro. Ett teamår är perfekt för dig som vill ta din tro till ett annat steg oavsett tidigare bakgrund och erfarenheter.
Teamåret kommer präglas av evangelisation och mission i olika former och med huvudsyfte att sprida Guds rike i Sverige. Året kommer därför formas mycket efter gruppens intressen och gåvor, men i stora drag kommer året innefatta bibelundervisning, ledarskap, missionsresor, evangelisation och skidåkning.

Våra team

Undervisning

På Shaloms teambibelskola varvas teoretisk och praktisk undervisning. En till två dagar i veckan får du lära dig mer om Bibeln och redskap för hur du kan dela med dig av din tro. Under året på Shalom teambibelskola kommer du bland annat att få följande:

  • Bibelundervisning – Gamla och Nya Testamentet
  • Ledarskap
  • Gåvoupptäckande
  • Personlig andakt
  • Båtkunskap och möjlighet att läsa navigation
  • Kreativa uttryckssätt – Lovsång, drama, dans och media
  • Sport

Mat och boende

Du kommer att leva och bo på Villa Shalom i Oskarshamn tillsammans med ditt team. På Villa Shalom bor du granne med havet. Det finns rum med 1-5 bäddar och ett gemensamt kök, bastu, tvättstuga, samt flera olika sällskapsutrymmen. På tomten har du tillgång till grill och stora gröna ytor. Intill Villa Shalom finns det fina promenadstråk, utegym, volleybollplan och motionsslinga. Det är även gångavstånd till centrum.

Kostnader.

Kursen är kostnadsfri, Gemensamma måltider och boende ingår.

Du betalar för dina privata måltider, samt för olika missions- och fjällresor till.

Ansökan

Känner du för ett äventyrligt och utmanande år då du får växa som person och tillsammans med Gud, tveka inte att ansöka.

Vid frågor är du välkommen att ringa eller mejla till någon av våra lärare:
Matilda Borgemo tel. 070- 468 94 16, matilda@shalommission.se
Anton Borgemo tel. 076- 213 56 80, anton@shalommission.se
Ulrika Ekström tel. 073- 939 15 47, ulrika@shalommission.se
Expeditionens tel. 0491- 77099