Kom och upplev ett år på teambibelskolan

Shalom Teambibelskola är en praktisk kurs där du kan få upptäcka och använda dina andliga och kreativa gåvor. Här får du testa på mission till sjöss, på skolor och i församlingsmiljö, samtidigt som du varje vecka får gedigen bibelundervisning.
Teambibelskolan drivs av Mariannelunds folkhögskola i samarbete med Shalom Mission.

Våra team

Undervisning

På Shaloms teambibelskola varvas teoretisk och praktisk undervisning. En till två dagar i veckan får du lära dig mer om Bibeln och redskap för hur du kan dela med dig av din tro. Under året på Shalom teambibelskola kommer du bland annat att följande:

  • Bibelundervisning – Gamla och Nya Testamentet
  • Ledarskap
  • Gåvoupptäckande
  • Personlig andakt
  • Båtkunskap och möjlighet att läsa navigation
  • Tillval: Kreativa uttryckssätt – Lovsång, drama, dans och media
  • Tillval: Sport

Mat och boende

Du kommer att leva och bo på Villa Shalom i Oskarshamn tillsammans med ditt team. På Villa Shalom bor du granne med havet. Det finns rum med 1-5 bäddar och ett gemensamt kök, bastu, tvättstuga, samt flera olika sällskapsutrymmen. På tomten har du tillgång till grill och stora gröna ytor. Intill Villa Shalom finns det fina promenadstråk, utegym, volleybollplan och motionsslinga. Det är även gångavstånd till centrum.

Kostnader
Kursen är kostnadsfri, och du har möjlighet att söka studiemedel från CSN. Kostnaden för boendet på Villa Shalom är 1500 kr i månaden. Du betalar även för din egen mat, samt för olika missions- och fjällresor till.

Ansökan

Känner du för ett äventyrligt och utmanande år då du får växa som person och tillsammans med Gud, tveka inte att ansöka.

Ansökan sker på Mariannelunds folkhögskolas hemsida.

Vid frågor är du välkommen att ringa eller mejla till någon av våra lärare:
Matilda Borgemo tel. 070- 468 94 16, matilda@shalommission.se
Anton Borgemo tel. 076- 213 56 80, anton@shalommission.se
Ulrika Ekström tel. 073- 939 15 47, ulrika@shalommission.se
Expeditionens tel. 0491- 77099