En lärjungaskola med go gemenskap, härliga andakter, bra undervisning, utmaningar och nya vänner. Den är för dig mellan 16-21 år som vill bygga upp och stärka din identitet i Gud, upptäcka mer av dina gåvor och rustas i hur du kan använda dem. Lärjungaskolan är uppdelad på tre helger under året och varje helg har ett tema: Upptäck, utrustas och utmanas.

Upptäck: Handlar om att ha sin identitet i Gud och lägga en grund för att leva ett liv på Guds sanningar. Genom samtal, gåvotest och praktiska övningar får du upptäcka dina gåvor och se hur du kan använda dem för Gud. Här väljer du även en intressegrupp ex. sport eller dans.

Utrustas: Den här helgen får du utrustas på olika sätt ex. får du nycklar till att hålla en andakt och lära dig mer om ungt ledarskap med Jesus som förebild.

Utmanas: Sista helgen är vi ombord på missionsbåten Shalom och här finns det möjlighet utmanas på olika sätt, ex. genom att hålla en andakt eller testa evangelisation. Du kommer få drömma framåt och fundera vidare på hur du kan komma i funktion i din församling och hemma där du bor.

Praktisk information

När:
Fre 10 nov – lör 11 nov
Fre 8 mar – lör 9 mars
Fre 17 maj – sön 19 maj

Var:
Vi börjar på fredag kvällen kl.19 på Villa Shalom (Homhällevägen 39) i Oskarshamn. Sista helgen är istället ombord på missionsbåten Shalom.

Ålder:
För dig mellan 16-21 år

Pris:
Den totala kostnaden för alla helger inklusive mat och boende är 1700 kr. Du betalar genom att swisha till 123 147 74 54 eller via bankgiro 420-5274. Märk inbetalningen med ”lärjungaskola” och ditt namn. Hör med din församling om de är villiga att betala din avgift.

Anmälan: Maila din anmälan till info@shalommission.se senast den 25 okt.

I din anmälan ska namn, ålder, ort och eventuella matallergier finnas med.

Har du frågor, tveka inte att höra av dig till någon av oss:
Matilda Borgemo 070-468 94 16
Anton Borgemo 076-213 56 80
Ulrika Ekström 073-939 15 47

Välkommen!